Media

REVALID ENERGIZING SHAMPOO - ŠAMPON ZA MUŠKARCE

 

Više energije za folikule kose muškaraca
Zbogom gubitku kose, dobrodošla snažna i zdrava kosa. Nova energija za folikule vlasi muškaraca: zdravo vlasište i korijen osnova su zdrave kose. Kosa je stalno izložena vanjskom i unutrašnjem stresu, važno ju je zaštititi i podržati u korijenu. Kako to možemo učiniti?  Rast guste i zdrave kose možemo poduprijeti dajući novu energiju folikulima – najosjetljivijem dijelu kose.

Dva stručnjaka u borbi protiv gubitka kose
Novi Revalid Energizing Shampoo, šampon za muškarce, inovativna je kombinacija dva moćna aktivna sastojka SantEnergy i Redensyl. Aktivni sastojci stimulišu i jačaju folikule kose, štite ih od oksidativnog stresa, jačaju kosu i potiču rast kose. Obogaćena formula sa ekstraktom cvijeta švicarskog pelina nježno čisti i hidrira suho vlasište i kosu, te jača strukturu kose. Prirodno i učinkovito. Ovaj šampon namijenjen muškarcima dostupan je u bosanskohercegovačkim apotekama od proljeća 2023.godine.

SantEnergy: Jedinstveni dvostruki način djelovanja
SantEnergy™ je karakterističan ekstrakt bogat polifenolima, izolovan iz nadzemnih dijelova biljke Yerba Santa. Lišće ove biljke se tradicionalno koristi zbog brojnih prirodnih svojstava i antioksidativne moći. SantEnergy™ ima dva načina djelovanja koji se međusobno dobro nadopunjuju: ima energizirajući učinak sličan učinku kofeina, a uz to je i jak antioksidans.
Svojim djelovanjem odgađa prerano starenje folikula dlake i štiti ćelije folikula dlake od oksidativnih oštećenja. Kao rezultat toga, povećava rast i gustoću kose.

Redensyl: Promotor rasta kose
Redensyl je aktivni sastojak koji se sastoji od dvije patentirane molekule izolovane iz stabla ariša i listova zelenog čaja. Oživljava ćelije u folikulima dlake i naučno dokazano stimuliše rast kose uz istovremeno smanjenje gubitka kose.

O BRENDU REVALID
Revalid je razvijen 1992. godine u Švicarskoj posebno za holističku njegu kose i podršku u sprječavanju gubitka, odnosno poticanju rasta kose. Visokokvalitetne proizvode Revalid razvili su stručnjaci kako bi vaša kosa bila zdravija i jača te su posebno formulisani kako bi zadovoljili potrebe svakog pojedinca. Svi kozmetički proizvodi dermatološki su ispitani i proizvedeni u Švicarskoj. Za više informacija posjetite www.revalid.ba

O KOMPANIJI EWOPHARMA
Ewopharma AG, sa sjedištem u Švicarskoj (Schaffhausen) je farmaceutska marketinška kompanija usmjerena na srednjoistočnu Europu i Švicarsku. S više od 60 godina prisutnosti u regiji, Ewopharma ima bogato iskustvo poslovanja na naznačenim tržištima. Kompanija razvija i provodi uspješne strategije za uvođenje lijekova i bezreceptnih proizvoda na tržište.Kompanija zapošljava više od 320 visoko kvalifikovanih radnika u 15 zemalja. www.ewopharma.ba