Regrowth Serum

Revalid serum za ponovni rast kose sadrži inovativni i patentirani sastojak Redensyl. Redensyl oživljava rast kose, smanjuje gubitak kose i povećava gustoću kose za 8%, što odgovara do 28.000 novih vlasi kose nakon 3 mjeseca svakodnevne upotrebe*. Ekstrakt cvijeta pelina iz švicarskih Alpa osigurava antioksidativna eterična ulja koja nadopunjuju osnažujući učinak Redensyla. Dopunske aminokiseline i pantenol vlaže kosu i suho vlasište te potiču obnovu ćelija kože. Bez parabena, sulfata i silikona.

 

Ocjena proizvoda

5(3)

AKTIVNI SASTOJCI

REDENSYL
Redensyl je patentirani aktivni sastojak iz područja regenerativnih medicinskih istraživanja. Sinergijska mješavina patentiranih molekula, razvijena je da podrži ORSc i ćelije dermalne papile u početku faze rasta kose. Znanstveno je dokazano da Redensyl potiče rast kose i istovremeno smanjuje gubitak kose.

EKSTRAKT CVIJETA PELINA IZ ŠVICARSKIH ALPA
Pelin je biljka koja se nalazi u švicarskim Alpama i poznata je po svojim prirodnim antioksidativnim svojstvima. Tradicionalno ga koriste alpski farmeri kao kućni lijek protiv groznice, kašlja, pa čak i upale pluća, a ovdje služi za zaštitu kože i vraćanje ravnoteže vlasištu.

AJIDEW
Ajidew djeluje kao prirodni humektant, čineći kosu lakšom za rukovanje i smanjujući pojavu neželjenih dlačica koje lete.

PANTENOL
Pokazalo se da pantenol potiče proliferaciju dermalnih fibroblasta i ubrzava obnovu ćelija. Također pomaže kosi u upijanju i zadržavanju vlage. Kao takav, ovaj sastojak može pomoći u obnavljanju oštećene kose i smanjenju ispucanih vrhova, kao i zadebljanju i povećanju čvrstoće kose.

TOKOFERIL NIKOTINAT (VITAMIN E)
Tokoferil nikotinat ili vitamin E je prirodni antioksidans, poznat po svojim hidratantnim svojstvima.

KAKO KORISTITI

Nanesite 3,5 ml (oko 6-8 stiskanja) izravno na zahvaćena područja vlasišta dnevno. Vaša kosa može biti mokra ili suha. Nježno umasirajte serum u vlasište. Nemojte ispirati. Zatim možete oblikovati kosu na uobičajeni način. Nemojte se tuširati, kupati, prati kosu ili koristiti saunu 6 sati nakon nanošenja jer to može smanjiti učinkovitost tretmana. Bočica od 50 ml osigurava približno 14 dana liječenja. Budući da prirodni ciklus rasta kose obično traje jedan do četiri mjeseca, savjetujemo korištenje Revalid seruma za ponovni rast kose dnevno najmanje tri do šest mjeseci za vidljive rezultate.

ŠTO SU DRUGI REKLI O OVOM PROIZVODU

5
10.02.2024

Posle tri mjeseca koristenja 70% izgubljene kose se vratilo, naravno apetiti su porasli i idemo na savrseno stanje kose sa revalid serumom i samponom u narednom periodu. Preporuka od srca

5
08.02.2024

Redovno koristim serum po preporuci mog dermatologa

5
06.02.2024

odličan proizvod! redovno koristim

GUBITAK KOSE KOD MUŠKARACA

GUBITAK KOSE

Perut