Triple Active Shampoo DS

Revalid Triple Active Shampoo DS šampon je naše najsavremenije rješenje za seboreični dermatitis i pojačanu perut. Ova iznimno blaga emulzija posebno je formulisana da nježno djeluje na vlasište dok se učinkovito bori s osnovnim uzročnicima stvaranja peruti. Pruža klinički dokazano djelovanje za brze i dugotrajne rezultate.  Naša dermatološki odobrena i jedinstvena formulacija moćnih aktivnih sastojaka osigurava brze i dugotrajne rezultate i održava zdrav mikrobiom vlasišta. Bez parabena, sulfata i silikona.

 

Ocjena proizvoda

2.5(2)

AKTIVNI SASTOJCI

Crinipan AD
je snažan sastojak protiv peruti, posebno učinkovito protiv Malassezia gljivice. Pruža značajan učinak protiv peruti dok nježno čisti kosu i vlasište.

Dandrilys
je prirodna otopina na bazi specifičnih saponina ( jujubosides) izolovano iz kore Joazeira. Uspostavlja ravnotežu mikrobioma vlasišta. Također pruža brz i dugotrajan učinak protiv svrbeža i brzo i učinkovito uklanja perut. 

Elestab 100 HP
je kationsko antimikrobno sredstvo topivo u vodi sa širokim spektrom djelovanja protiv bakterija i gljivica. Ima primjetan dugotrajan učinak protiv ponovnog stvaranja masnoće i svrbeža, što ga čini posebno pogodnim za tretmane koji se ispiru. Također ima značajan anti-iritantni učinak na vlasište.

KAKO KORISTITI

Nježno nanesite na mokru kosu i vrhovima prstiju umasirajte u vlasište. Ostavite da djeluje 2-3 minute. Temeljito isperite. Po potrebi ponovite postupak.

ŠTO SU DRUGI REKLI O OVOM PROIZVODU

0
24.10.2023

A friend's recommendation. I couldn't be happier after 4 weeks dandruff's gone and so is the itching. Very good.

5
20.10.2023

It tackles flakes with precision and provides relief from itchiness. A top choice for strong dandruff

GUBITAK KOSE KOD MUŠKARACA

GUBITAK KOSE

Perut