Energizing Shampoo

Novi Energizing Shampoo by Revalid jedinstveno kombinuje dva snažna aktivna sastojka SantEnergy i Redensyl za optimalnu zaštitu vlasišta i poticaj rasta kose. Revalid Energizing Shampoo sadrži novi aktivni sastojak SantEnergy, ekstrakt biljke Yerba Santa, koji u kombinaciji s aktivnim sastojkom Redensyl, osnažuje folikul dlake i matične ćelije kose. Aktivni sastojci stimulišu i oživljavaju folikule dlake, štiteći ih od oksidativnog oštećenja, jačaju kosu i potiču rast kose. Obogaćena formula sa ekstraktom cvijeta švicarskog pelina nježno čisti i hidrira suho vlasište i kosu, te jača strukturu kose. Ne sadrži parabene, sulfate i silikone.

 

Ocjena proizvoda

5(4)

AKTIVNI SASTOJCI

REDENSYL
Redensyl je patentirani aktivni sastojak iz područja regenerativnih medicinskih istraživanja. Sinergijska mješavina patentiranih molekula, razvijena je da podrži ORSc i ćelije dermalne papile u početku faze rasta kose. Znanstveno je dokazano da Redensyl potiče rast kose i istovremeno smanjuje gubitak kose.

SANTENERGY
SantEnergy je karakterističan ekstrakt bogat polifenolima, izolovan iz nadzemnih dijelova biljke Yerba Santa. Lišće ove biljke se tradicionalno koristi zbog brojnih prirodnih svojstava i antioksidativne moći. SantEnergy ima dva načina djelovanja koji se međusobno dobro nadopunjuju: ima energizirajući učinak sličan učinku kofeina, a uz to je i jak antioksidans. Svojim djelovanjem odgađa prerano starenje folikula dlake i štiti ćelije folikula dlake od oksidativnih oštećenja. Kao rezultat toga, povećava rast kose i gustoću.

EKSTRAKT CVIJETA PELINA IZ ŠVICARSKIH ALPA
Pelin je biljka koja se nalazi u švicarskim Alpama i poznata je po svojim prirodnim antioksidativnim svojstvima. Tradicionalno ga koriste alpski farmeri kao kućni lijek protiv groznice, kašlja, pa čak i upale pluća, a ovdje služi za zaštitu kože i vraćanje ravnoteže vlasištu.

AJIDEW
Ajidew djeluje kao prirodni humektant, čineći kosu lakšom za rukovanje i smanjujući pojavu neželjenih dlačica koje lete.

PANTENOL
Pokazalo se da pantenol potiče proliferaciju dermalnih fibroblasta i ubrzava obnovu ćelija. Također pomaže kosi u upijanju i zadržavanju vlage. Kao takav, ovaj sastojak može pomoći u obnavljanju oštećene kose i smanjenju ispucanih vrhova, kao i zadebljanju i povećanju čvrstoće kose.

TOKOFERIL NIKOTINAT (VITAMIN E)
Tokoferil nikotinat ili vitamin E je prirodni antioksidans, poznat po svojim hidratantnim svojstvima.

NAČIN PRIMJENE:

U rukama oblikujte pjenu od šampona i vode. Nježno nanesite na mokru kosu i umasirajte u vlasište. Temeljito isperite. Po potrebi ponovite.

ŠTO SU DRUGI REKLI O OVOM PROIZVODU

5
08.02.2024

Suprug koristi ovaj šampon već 4 mjeseca po prepruci dermatologa i veoma je zadovoljan dosadašnjim rezultatom

5
07.02.2024

Upravo sam počeo da koristim ovo. Nije najjeftiniji šampon, ali ako radi, onda je to to

5
06.02.2024

Top šampon!

5
06.02.2024

super proizvod

GUBITAK KOSE KOD MUŠKARACA

GUBITAK KOSE

Perut