Media

SISTEM NJEGE KOSE KOJI POTIČE NJEN RAST JE SADA KOMPLETIRAN!

 

Revalid  sistem za njegu kose je sada kompletiran!
Proizveden u Švicarskoj, Revalid sistem za gubitak kose sadrži potpuno novi Revalid stimulirajući šampon i Revalid serum za ponovni rast kose. I šampon i serum sadrže inovativni aktivni sastojak Redensyl. Ovaj najsavremeniji sastojak je kombinacija patentiranih molekula, razvijenih da ojačaju ćelije u folikulima odgovornim za rast kose. Dobivene iz drveta ariša i lišća zelenog čaja, ove molekule se kombinuju s cinkom, aminokiselinama i glicinom. Ova inovativna kombinacija služi za jačanje pokretanja novih ciklusa rasta kose uz njegu i jačanje kose iz korijena.

Zajedno je bolje
Revalid stimulirajući šampon sadrži  pantenol koji dodatno pomaže u nježnom čišćenju, hidrataciji i jačanju strukture kose. Revalid stimulirajući šampon pruža najbolju njegu i ujedno priprema vašu kosu za daljnji tretman protiv ispadanja kose s Revalid serumom za rast kose, koji se nanosi neposredno nakon pranja na mokru ili suhu kosu.

Primjetno poboljšanje kod većine testiranih 
Redensyl je patentirani sastojak iz područja istraživanja regenerativne medicine. Utvrđeno je da Redensyl povećava gustoću kose za 8%* - što odgovara 28,000 novih vlasi kose nakon tri mjeseca svakodnevne upotrebe. Nakon 84 dana, većina testiranih je izvijestila o primjetnom poboljšanju gubitka kose i rekla da bi kupili proizvod.
*U dvostruko slijepom, placebo kontrolisanom kliničkom ispitivanju pod nadzorom obučenih dermatologa s 3% Redensyl

O BRENDU REVALID
Revalid je razvijen 1992. godine u Švicarskoj posebno za holističku njegu kose i podršku u sprječavanju gubitka, odnosno poticanju rasta kose. Visokokvalitetne proizvode Revalid razvili su stručnjaci kako bi vaša kosa bila zdravija i jača te su posebno formulisani kako bi zadovoljili potrebe svakog pojedinca. Svi kozmetički proizvodi dermatološki su ispitani i proizvedeni u Švicarskoj. Za više informacija posjetite www.revalid.ba

O KOMPANIJI EWOPHARMA
Ewopharma AG, sa sjedištem u Švicarskoj (Schaffhausen) je farmaceutska marketinška kompanija usmjerena na srednjoistočnu Evropu i Švicarsku. S više od 60 godina prisutnosti u regiji, Ewopharma ima bogato iskustvo poslovanja na naznačenim tržištima. Kompanija razvija i provodi uspješne strategije za uvođenje lijekova i bezreceptnih proizvoda na tržište. Kompanija zapošljava više od 320 visoko kvalifikovanih radnika u 15 zemalja. www.ewopharma.ba"