REVALID PROIZVODI ZA NJEGU KOSE

Proizveden u Švicarskoj, razvijen za zdraviju kosu: Revalid vam nudi novi, holistički pristup rješavanju problema s kosom. Revalid proizvodi posebno su formulirani da zadovolje vaše potrebe: bilo da kosu jačaju, hrane, revitaliziraju, tretiraju protiv peruti ili gubitka kose. Revalid asortiman pokazao se vrlo učinkovitim i dobro podnošljivim tijekom dermatoloških ispitivanja za sjajnu i zdravu kosu. Naš posebno formuliran sustav za njegu kose nježan je za vašu kosu i vlasište što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu.

GUBITAK KOSE KOD MUŠKARACA

GUBITAK KOSE

Perut

GUBITAK KOSE KOD MUŠKARACA

Energizing Shampoo

Revalid energizirajući šampon sadrži novi aktivni sastojak SantEnergy, ekstrakt biljke Yerba Santa, koji u kombinaciji s aktivnim sastojkom Redensyl, osnažuje folikul dlake i matične ćelije kose. Aktivni sastojci stimulišu i oživljavaju folikule dlake, štiteći ih od oksidativnog oštećenja, jačaju kosu i potiču rast kose. Obogaćena formula sa ekstraktom cvijeta švicarskog pelina nježno čisti i hidrira suho vlasište i kosu, te jača strukturu kose.

Detalji o Proizvodu

GUBITAK KOSE

Stimulating Shampoo

Revalid šampon za stimulaciju rasta kose sadrži inovativni sastojak Redensyl u kombinaciji s ekstraktom cvijeta švicarskog pelina i pantenolom za nježno čišćenje, istovremeno stimulira rast kose, hidratizira vlasište i jača kosu. Revalid šampon za stimulaciju rasta kose pruža optimalnu njegu i jednostavnu primjenu.

Detalji o Proizvodu

Regrowth Serum

Revalid serum za ponovni rast kose sadrži Redensyl, patentirani aktivni sastojak iz područja regenerativnih medicinskih istraživanja, smanjuje gubitak kose i povećava gustoću kose. Ekstrakt švicarskog pelina i pantenol također djeluju na vlaženje vašeg vlasišta i jačanje vaše kose.

Detalji o Proizvodu

Perut

Anti-Dandruff Shampoo

Revalid Anti-Dandruff Shampoo kombinuje više aktivnih sastojaka kako bi pružio učinkovito i dugotrajno olakšanje od stvaranja peruti. Aktivni sastojci obnavljaju prirodnu ravnotežu vlasišta i sprječavaju stvaranje nove peruti. Istovremeno, ekstrakt koprive, pantenol i alantoin umiruju i ublažavaju neugodni svrbež.

Detalji o Proizvodu

Triple Active Shampoo DS

Revalid Triple Active Shampoo DS šampon je naše najsavremenije rješenje za seboreični dermatitis i pojačanu perut. Njegova dermatološki odobrena i jedinstvena formulacija snažnih aktivnih sastojaka osigurava brze i dugotrajne rezultate u borbi protiv peruti.

Detalji o Proizvodu