REVALID PROIZVODI ZA NJEGU KOSE

Proizveden u Švicarskoj, razvijen za zdraviju kosu: Revalid vam nudi novi, holistički pristup rješavanju problema s kosom. Revalid proizvodi posebno su formulirani da zadovolje vaše potrebe: bilo da kosu jačaju, hrane, revitaliziraju, tretiraju protiv peruti ili gubitka kose. Revalid asortiman pokazao se vrlo učinkovitim i dobro podnošljivim tijekom dermatoloških ispitivanja za sjajnu i zdravu kosu. Naš posebno formuliran sustav za njegu kose nježan je za vašu kosu i vlasište što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu.

GUBITAK KOSE

GUBITAK KOSE KOD MUŠKARACA

GUBITAK KOSE

REVALID STIMULATING SHAMPOO

Revalid šampon za stimulaciju rasta kose sadrži inovativni sastojak Redensyl u kombinaciji s ekstraktom cvijeta švicarskog pelina i pantenolom za nježno čišćenje, istovremeno stimulira rast kose, hidratizira vlasište i jača kosu. Revalid šampon za stimulaciju rasta kose pruža optimalnu njegu i jednostavnu primjenu.

Detalji o Proizvodu

Revalid Regrowth Serum

Revalid serum za ponovni rast kose sadrži Redensyl, patentirani aktivni sastojak iz područja regenerativnih medicinskih istraživanja, smanjuje gubitak kose i povećava gustoću kose. Ekstrakt švicarskog pelina i pantenol također djeluju na vlaženje vašeg vlasišta i jačanje vaše kose.

Detalji o Proizvodu

GUBITAK KOSE KOD MUŠKARACA

REVALID ENERGIZING SHAMPOO

Revalid energizirajući šampon sadrži novi aktivni sastojak SantEnergy, ekstrakt biljke Yerba Santa, koji u kombinaciji s aktivnim sastojkom Redensyl, osnažuje folikul dlake i matične ćelije kose. Aktivni sastojci stimulišu i oživljavaju folikule dlake, štiteći ih od oksidativnog oštećenja, jačaju kosu i potiču rast kose. Obogaćena formula sa ekstraktom cvijeta švicarskog pelina nježno čisti i hidrira suho vlasište i kosu, te jača strukturu kose.

DETALJI O PROIZVODU